Yulaflı bisküviyi un gibi ufalayın. Eritilmiş tereyağı ile karıştırıp bir çember kalıba bastırın. Bu arada kremşanti ile sütü çırpın. İçine labne veya krem peyniri ekleyin. İkisi de yoksa 2 veya 3 çorba kaşığı susuz yoğurtta ekleyebilirsiniz. Bu karışıma küp doğranmış ananasları da ekleyin. Ananas yerine şeftali veya kayısı da olabilir. Hepsini karıştırıp kalıptaki bisküvlerin üzerine dökün. Üzerini düzeltip buzluğa kaldırın.
Ananaslı Püskevit Pasta İçin Gerekli Malzemeler
Krema katılaşınca ananas suyunu mısır nişastalı ile pişirip üzerine ılındıktan sonra dökün. Tekrar buzdolabında soğutun ve soğuk ikram edin.
1 paket yulaflı bisküvi
100 gram tereyağı
1 paket krem şanti
1 su bardağı süt
Bir kutu krem peynir
1 çorba kaşığı mısır unu
1 ananas
1.5 su bardağı ananas suyu