Sevgililer gününde sevgilizle gezmek bence ona en büyük hediyedir. Çünkü onunla vakit geçirmek onunla ilgilenmek ona iyi gelecektir. Siz onunla ne kadar iyi vakit geçirir ilgilenirseniz onun size olan duygularını değiştirebilirsiniz.

Sevgililer günü aslına sevgilinize hediye alma değil ona vakit ayırma ve onunla ilgilenme günüdür. Sevgililer günü diyince erkeklerin aklına sevgilime hediye olarak aklına gelir.Kadınlarda ise erkeklerin onları umursaması ve onlarla ilgilenmesi aklına gelir.Fakat bu hiçbir zaman tam değerini almaz.Erkekler sadece bir hediye ile sevgililer gününü geçirir.

Fakat bayanların en çok istediği şey hediye değil ilgidir.Bir bayan ilgilenilmekten hoşlanır.Onunla vakit geçirip gezilmesinden hoşlanır.Bunun için sevgililer gününde sevgilinize vakit ayırınız.Onunla gezin tozun onu eğlendirin.İnanın ona pahalı hediyelerden bile daha çok iyi gelir.Gezmek bence en iyi hediyedir.Nereleri gezecek hiç bilmiyorum derseniz gelin size bir liste yapalım;

Yurt Dışı Gezileri;

Yurt Dışı Gezileri;

Sevgilinizin çoktandır gitmek görmek istediği ülkelerden yada yerlerden seçim yapabilirsiniz.Sevgilinizi o hediyeyi vermek onu çok mutlu edecektir.Mesela Paris şehrini görmek istiyor.Biliyorsunuz ki Paris aşkın şehridir.En romantik sevgililer gününü orda güzelce geçirebilirsiniz.Yada Venedik kentinde sandal turunda ona güzel bir gün geçirebilirsiniz.

Yurt İçi Gezileri;

Yurt İçi Gezileri;

Bütçeniz onu yurtdışına çıkarmaya yetmiyor ise onu İstanbul’daki adalara götürebilirsiniz.Adalarda baş başa bir yemek yada boğaza bakan bir restoranda akşam yemeği yiyerek ona sevginizi gösterebilirsiniz. Kadınlar onları akşam bir yerlere çıkartan erkekleri çok beğenmektedir.Ona vakit ayırmanız ona değer verdiğinizi gösterir.Mesela Heybeliada’da ona sahil kenarında ateş yakıp ona gitar çalıp şarkı söylemeniz onu mutlu edecektir.

Bayanlara gelirse bayanlar ise eşinizi mutlu etmek istiyorsanız ona güzel gözükün.Bu sözden kastımız erkekler yanlarında güzel bir bayanla dolaşmayı sever.Onun için süslenin güzelleşin.Anlayacak ki sizde ona değer veriyorsunuz.Aşkların pekiştiği gün yani sevgililer gününde bu tür aktiviteler yapabilirsiniz.

Yana o evde yokken ona bir masa ayarlayıp kendiniz yapmış olduğunuz yemeklerle yemek yiyebilirsiniz.Loş bir ortam romantik bir ortamda emek verdiğiniz ve süslediğiniz bir masada onunla karşılıklı yemek ona değer verdiğiniz anlamına gelir ve oda karşılıksız sevgi demektir.