Milyonluk Yardım gelecek için en değerli hazine olan çocuklara yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Milyonluk Yardım gelecek için en değerli hazine olan çocuklara yardım elini uzatmaya devam ediyor. Bu yardım projesinde çocuklarla sizler arasında köprü kurmayı amaçlıyor, herkesin kazanacağı ve hayallerin gerçekleşeceği bir süreç planlıyoruz. Özellikle mağdur kalmış olan coğrafyaların çocuklarına yardım eli uzatan Milyonluk Yardım sitesine reklam vererek siz de bu iyilik hareketine destek olabilirsiniz. Ana sayfadan alacağınız reklam alanlarıyla hem milyonlara ulaşma imkânı elde edersiniz hem de birçok öğrencinin hayatını kurtarmasına yardımcı olmuş olursunuz. 

Ana sayfadan alacağınız reklam alanına marka logonuzu veya reklam videonuzu yükleyebilir, bu sayede çok geniş kitlelere ulaşım imkânı elde edersiniz. Projemiz kapsamında ödediğiniz ücretin yüzde yetmişlik kısmı ilgili bakanlık bünyesindeki kuruluşların öğrencilerine aktarılır ve öğrencilerin gerekli olan ihtiyaçları giderilir. Bu sayede herkesin kazandığı bir iyilik projesi ortaya çıkar. Yüklediğiniz reklam milyonlara ulaşırken aslında siz de milyonlara yardım elinizi uzatmış olursunuz. 

Milyonluk Yardım projesi yalnızca bunlarla sınırlı değildir. Proje kapsamında oluşturulan etkinliklerle pek çok çocuğun hayatına sihirli bir dokunuş gerçekleştirilir. Bir milyon yardım etkinliğimiz hedefe ulaştığında bir köy okulunun kütüphanesine iki bin kitap hediye olarak gider. Beş milyon yardıma ulaşıldığındaysa bir okula laboratuvar yaptırılır. Etkinliklerin devamında on milyon yardım hedefine ulaşıldığında doğu illerimizden bir okula İstanbul gezisi yaptırılır. O öğrencilerin İstanbul’u gezerken hissettikleri güzel duygulara ortak olmak ve bu duyguların oluşumunda mimar olmak sadece vereceğiniz reklamla mümkün olmaktadır. Yirmi beş milyon yardım hedefine ulaşıldığında bir ilçenin tüm okullarının davet edildiği bir konser düzenlenir. Yüz milyon yardıma ulaşıldığındaysa bir köy okulu inşa edilir. Böylesine kutsal hedefler sayesinde hem çocuklarımız hem de sizler kazanmış olursunuz. Büyük bir iyilik hareketi için küçük bir harekete geçiş yeterlidir. Sizler de bir piksel mutluluk katarak öğrencilerin ihtiyaçlarının giderilmesini sağlayın. Bu öğrencinin gelecekteki kurtarıcılarımız olduğunu unutmayın.