Logo bir kurumun, kuruluşun isminin simge olarak hazırlanmış hali olup bir markayı temsil eden en önemli hususlardan birisidir. Kurumsal firma sitesi...

Logo bir kurumun, kuruluşun isminin simge olarak hazırlanmış hali olup bir markayı temsil eden en önemli hususlardan birisidir. Logo sizin kurumsal kimliğinizi belirten, size diğer markalar içinde ayırt edilme olanağı sunan biçimdir. Markayı ve kurumu temsil edecek olan bu simgenin tasarımı büyük önem arz etmektedir. Kurumunuzun parlayan yüzü olarak öne çıkmakta ve rakipleriniz içinde varlığınızı ispatlamanızı sağlamaktadır. Kurumunuz ya da markanızın sağlam duruşunu gözler önüne sermenize yardım etmektedir. Yapılan işle,kurumla iç içe geçmiş bir logo, kurumsal kimliğin gücünü yansıtan en önemli nokta olabilmektedir. Nitekim günümüzde de baktığımızda güçlü markaların kendilerine has güçlü logoları vardır. Akılda kalan ve her kitleye hitap etmeyi başaran logolar marka gücünü ve kapasitesini artırma ve başarıya giden merdivenleri tırmanma noktasında büyük katkı sağlamaktadır.

KALİTELİ LOGO TASARIMI NASIL OLMALIDIR?

Kaliteli ve düzgün tasarımlar markanın da kalitesini vurgular. Basit,sade bir o kadar da güçlü bir logo kurumunuz için vazgeçilmez bir esastır. Logonun akılda kalıcılığı ve kurumun yaptığı işi yansıtan bir tasarımının olmasıysa diğer önemli bir husustur. Tasarım aşamasında tüm bunlar göz önünde bulundurularak kurumun kimliğini tam manada yansıtacak bir biçimin ortaya konması önemlidir. Başarılı bir logo kurumun başarısını ön plana çıkaracak ve daha fazla talep gibi getirileri olacaktır. Güçlü bir logonun olmazsa olmazları vardır. Bunlardan bir kaçını şu şekilde sıralayabiliriz:

● Logo güçlü ve koyu çizgilere sahip olmalıdır.

● Logo basit ve herkes tarafından algılanan bir yapıda olmalıdır.

● Logo benzersiz ve orijinal bir biçimde tasarlanmalıdır.

● Logoda üçten fazla renk kullanımına gidilmemelidir.

● Logo siyah beyaz haliyle de güçlü bir biçim sunabilmelidir.

● Karmaşık ve detaylı bir logo tasarımından kaçınılmalıdır.

● Büyük logo tasarımları yerine küçük logo tasarımları tercih edilmelidir.

● Tek parça görünen bir logo, logo tanımının yaşayan halidir.

●Kurumun bulunduğu sektöre uygun logo tasarlanmalıdır.

● Tasarlanacak logo sadece marka tarafından değil herkes tarafından beğenilecek bir tasarıma sahip olmalıdır.

FİRMAMIZ VE HİZMETLERİMİZ HAKKINDA

 Firma olarak kurumsal kimliğin önemini iyi kavramış olmakla birlikte bunun en iyi nasıl yansıtılacağı konusunda da oldukça iddialıyız. Logo tasarımı ve kurumsal kimlik ile ilgili her türlü hizmeti firmamız bünyesinde bulmanız mümkündür. Firmamız kurumun özelliklerini ve isteklerini göz önünde bulunduracak şekilde kurumsal hizmet vermektedir. Bu anlayışı sayesinde müşterilerinin isteklerini göz ardı etmeden kurumu ya da markayı en iyi şekilde temsil edecek doğru biçimi bulmaya özen göstermektedir. Bir logonun nasıl olması gerektiğiyle ilgili püf noktalara dikkat eden ve logonun pek çok platformda kullanılabileceğini hesap eden firmamız tasarımlarını özenle yapmaktadır. Sadece kurumsal firma sitesi tarafından değil aynı zamanda kurumun hitap edeceği kitle tarafından da beğenilecek bir logo tasarlamayı kendisine hedef edinmektedir.

 Müşteri memnuniyetini ve kaliteyi esas alan firmamız başarılı işlere imza atmaktadır. Çünkü başarının en iyi şekilde yansıtılması gerektiği bilincindedir. Tüm bu incelikleri yaptığı işe dahil eden kurumumuzdan kurumsal kimlik ve logo hizmetleriyle ilgili her türlü yardımı almanız mümkündür.