Her bayan dış görünümüne her zaman oldukca önem verir. Bu durum çoğu bayan için hamilelik esnasında da geçerlidir. Hamilelik dönemlerinde alınan kilolar

Her bayan dış görünümüne her zaman oldukca önem verir. Bu durum çoğu bayan için hamilelik esnasında da geçerlidir. Hamilelik dönemlerinde alınan kilolar dış görünüme ister istemez yansımaktadır bu yüzden bayanlarımız demoralize olurlar. Hamile olan bayanların sürekli olarak kilo alma durumu olduğundan çoğu zaman rahat hareket edebilecekleri kıyafetleri seçerler. Fakat hamile olsanız bile bu yılın trend kıyafetleri ile hem rahat hemde şık bir görünüm elde etmeniz mümkün.

Esnek olan kıyafetler hamilelik dönemi boyunca bayanların üzerinde önemli bir rol oynamaktadır.  Sürekli kilo artışı nedeniyle esnek kıyafetleri daha uzun kullanabilirsiniz.  Esnek olarak üretilmiş bir jean pantolon ile ve yine aynı şekilde esnek desenli bir bluz ile şıklığı yakalayabilirsiniz. Sade giyinmekten hoşlanmayan biriyseniz aksesuar ile kendinizi süsleyebilirsiniz. Örnegin; şapka, kalın topuklu ayakkabı, kolye v.b aksesuarlar tüm dikkati üzerinize çekecektir.  Hamilelikte bayanların en çok korktuğu konu özel davetlerdir. Düğün, kokteyl, veya toplantı gibi özel gecelerde eğer abiye giymeyi planlıyorsanız dikkat etmeniz gereken bir kaç husus var. Abiye kıyafeti seçerken öncelikle göbeğinizi sıkmaması ve uçuş yada sert olamayan yumuşak kumaşlar tercih edilmelidir. Eğer seçmiş olduğunuz elbise, kemerli veya büzgü kısımı gögüs altından başlayıp ayakucuna kadar iniyorsa göbeğinizin görüntüsü sizi rahatsız etmeyecektir.

Şık görünmeniz her zaman tek başınıza yeterli bir görünümü elde etmenizi sağlamaktadır. Bu gibi durumlarda renk tercihiniz de oldukca önemli rol almaktadır. Bizi geniş gösterecek olan reklerden uzak durmalıyız. Giyeceğiniz elbisede çizgili modeller var ise yatay değilde dikey çizgili elbiseleri tercih etmelisiniz böylelikle göbeğinizin görüntüsünü azaltabilirsiniz. Trend hamile kıyafetlerini sizler için topladık göz atıp aklınızda bir fiki oluşturabilirsiniz.