Kış aylarının vazgeçilmez meyvelerinden birisi olan greyfurt zayıflama konusunda tam bir ilaç denilebilir. Çünkü greyfurt içeriğinde bol miktarda lif içerir. Aynı zamanda bu şifa kaynağı meyve içeriğinde

Kış aylarının vazgeçilmez meyvelerinden birisi olan greyfurt zayıflama konusunda tam bir ilaç denilebilir. Çünkü greyfurt içeriğinde bol miktarda lif içerir. Aynı zamanda bu şifa kaynağı meyve içeriğinde barındırdığı liminoids ve lycopene sayesinde başta prostat kanseri gelmek üzere birçok kanser hastalıklarına etki gösterdiği tıp dünyasında kanıtlanmıştır.

Greyfurt içeriğindeki lif sayesinde yağları yakarak zayıflama konusunda yardımcı bir meyvedir. Lifli yapısı gereği metabolizmayı hızlandırma sayesinde kilo vermeyi oldukça kolaylaştırır. Geçen senelerde yapılan bir araştırma sonucunda düzenli beslenme alışkanlığı olan kişilerin 3 öğün 1 adet greyfurt tüketimi sonucunda 4 kilo verdikleri kanıtlanmıştır. Ayrıca ibrahim saraçoğlu greyfurt kürü konusunda tavsiyelerde bulunmuştur.

Sizede vücudunuzda ki fazla yağları eritmek için yağ yakan greyfurt kürünü denemenizi tavsiye ediyoruz.

Yağ Yakan Greyfurt Kürü Nasıl Yapılır?

Yağ Yakan Greyfurt Kürü Nasıl Yapılır?

  •     Greyfurt (2 adet)
  •     Tarçın (1 çay kaşığı)
  •     Bal (1 tatlı kaşığı)
  •     Limon (1 adet)
  •     Toz zencefil (1 çay kaşığı)

Yağ Yakan Greyfurt Kürünün Hazırlanışı :

Yağ Yakan Greyfurt Kürünün Hazırlanışı :

Öncelikle greyfurtların suyunu sıkın. Ardından limonu tavsiyemiz kabuğunu soymadan blender yardımı ile parçalayın. Daha sonra greyfurta karıştırarak diğer malzemeleri de üzerine ekleyin. Greyfurt kürünü yemek yemeden 30 dakika önce tüketilmesi ve sadece sabah ve akşam öğünlerinde tüketilmesi yeterlidir. Ancak burada önemli olan bu kürün düzenli olarak kullanılmasıdır.

Greyfurt küründeki kullanılan malzemelerin kısaca görevlerinden bahsedecek olursan, limon ve greyfurt bol miltarda C vitamini içerdiği için bağışıklık sistemini güçlendirir. Kürde limonu kabukları ile tüketmenizi belirtmemizde ki sebep limon kabuğunun sindirim sistemini dengeleyici yapısı olduğu için kabızlık probleminin çözülmesini sağlar. Bal ve tarçın kolestrol oranını düzenleyici görevi görerek, metabolizmanızın daha hızlı çalışmasını tetikleyerek fazla kilolardan kurtulmanıza yardımcıdır. Son olarak tarçın tokluk hissini vereceği için fazla yemeyi engeller.

Kilo verme konusunda yardımcı yiyecekleri öğrenmek istiyorsanız Doğal Yağ Yakmayı Hızlandırarak Zayıflatan Besinler  başlıklı konumuzu inceleyebilirsiniz.