Kiremitte Şahane Mantarlı Tavuk Tarifi....

Merhaba arkadaşlar.

Her gün bir yemek alan adında WordPress bir yemek tarifleri sitem var. Google arama motorlarında hergün bir yemek olarak sorgulama yapınca arama motorları sitemi bulup siz yemek severlere sunmaktadır. Ancak her gün bir yemek olarak Google arama motorlarında sorgulama yapıldığı zaman maalesef sitem bulunamıyor. Bahse konu ile alakalı olarak ya hergunbiryemek olarak tamamen alan adını yazınca sitem Google da çıkıyor bu da benim için üzücü oluyor. Ben diyorum ki siz yemek severler tarafından Google da her gün bir yemek olarak aranınca siteme ulaşılabilsin. Bu konuda canım çok sıkılıyor arkadaşlar. Mutfağımda sizler için hazırladığım yemek tarifleri, kurabiye tarifleri, börek tarifleri, sütlü tatlılar daha bir çok tarifler olmak üzere özenerek itina ile tariflerimin resimlerini çekip siz değerli her gün bir yemek yani her güne bir yemek kullanıcıların faydalanması için uğraşıyorum. Umarım ilerleyen zamanlarda fazla uzun süre geçmeden her gün bir yemek olarak Google arama motorlarında arama yapıldığı zaman Google sitemin bulunmasında yardımcı olur. Şimdi değerli her gün bir yemek severler için kiremitte mantarlı tavuk tarifini paylaşacağım. Google arama motorlarında kiremitte mantarlı tavuk, kiremitte mantarlı tavuk her gün bir yemek yada kiremitte kaşarlı mantarlı tavuk olarak aranmaktadır. O yüzden bende burada yani Listemine Yemek kısmında yazıyorum yazılarımı.. Neyse tarifimize geçelim...

MALZEMELER (5 adet Kiremit İçin)

1 kg tavuk göğsü (kuşbaşı doğranmış)

1 paket mantar

2-3 adet kırmızı biber

2-3 adet yeşil biber

4 adet domates

4 yemek kaşığı sıvıyağ

Tuz, karabiber

YAPILIŞI

Öncelikle tavuk göğüslerini kuşbaşı olarak doğruyoruz sonra mantarları ortadan ikiye bölüyoruz, biberleri irice kıyıyoruz, domateslerin kabuklarını soyup ufak ufak doğruyoruz.

Tüm kiremitlerin içerisine hazırladığımız karışımdan önce kuşbaşı doğranmış tavuk sonra mantar ve biberleri sonrasında üzerine domatesleri eşit miktarda yerleştirdikten sonra üzerlerini alüminyum folyo ile kapatıyoruz.

Folyolanmış kiremitleri önceden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık olarak 20 dakika pişirdikten sonra folyoyu çıkartıp malzemelerin üzeri kızarana kadar yaklaşık 15 dakika pişiriyoruz. (pişme süresi fırının özelliğine göre değişiklik gösterebilir)

Afiyet olsun.

NOT: Fırından almaya 5 dakika kala üzerine rendelenmiş kaşar peyniri de ekleyebilirsiniz. Tamamen isteğe bağlı, rendelenmiş kaşar da koyarsanız ayrı bir lezzet katacaktır.