Şehrin yiyecek ve içecek kültürünü anlamak, lezzetli keşifler yapabilmek içinde bu gibi paylaşımlar işlerimizi kolaylaştırır. İzmir için hazırlanmış böyle bir rehber var şu an elimde. İzmir Gourmet Guide.. Her yıl güncellenerek hazırlanan rehberde bu yıl 1484 mekanın çeşitli konseptlere ayrılmış tanıtımı yer alıyor.
“Sokak Arası Mekanlarım” bölümü en çok ilgimizi çeken sayfalar oldu. İştah açıcı harika fotoğraflarla kısa anlatımlar bu bölümde gelecek planlamalar için oldukça fazla not aldırıyor. Yine interaktif bir rehbere dönüştürülen İzmir Gourmet Guide aynı zaman da QR kod uygulaması ile de bu lezzetleri bilgisayarlarınıza, tabletlerinize konuk ediyor.
Ustalığını ve lezzetini tatma fırsatını bulduğumuz şef Barış TORCU tarafından hazırlanmış olan “Ege’den Lezzetler” bölümündeki tarifler. Bu bölümde “Kuzu incik & Şevket-i Bostan” seçeneğini, denemiş biri olarak tavsiye ediyorum.
İzmir’i yaşamak ve tadına varmak istiyorsanız Mandal Ajans tarafından yayınlanan “İzmir Gourmet Guide” bu konuda ciddi anlamda size yardımcı olacaktır.