250 gr. çilek
10-15 adet ahududu ya da tatlı böğürtlen
5 adet olgun kayısı
1 şeftali
1 armut
1 muz
1 paket jöle
Bütün meyveleri yıkayıp ahududu hariç, küçük küçük doğrayın. Hepsini karıştırın.
Jöleyi paketindeki tarife uygun olarak pişirin.
Küçük puding kâselerinin her birinin altına biraz jöle koyun, derin dondurucuda hızlıca soğutup katılaşmasını sağlayın.
Doğradığınız meyveleri kaplara bölüştürün. Kabın kenarlarında biraz boşluk bırakarak ortaya yerleştirmeye çalışın ki jöle meyvelerin tamamını kaplayabilsin.
Salata kaplarınızı buzdolabında bekletip katılaştırın.
Kapları ters çevirerek servis tabaklarına alın. Üzerlerini ahududu veya böğürtlenle süsleyip hemen servis edin.