ŞCeymi Oluver abinizin elinden mis gibi bir alabalıklı pilav tarif... Bu alabalığın lezzeti pilavla buluşuyor damaklar şenleniyor. Bu damak çatlatan tarifi asla unutamayacaksınız....

Yemek Tarifi için Gerekli Malzemeler:
1 parça Alabalık filetosu
1 kahve fincanı Pirinç
1 adet Defne yaprağı
4 kaşık Domates suyu
1 kaşık Zeytinyağı
Tuz

Yemek Tarifi:
2 su bardağı kadar suyu tuz ve defne yaprağıyla birlikte kaynatın. Sonra içine alabalığı atarak on dakika kadar haşlayın.Kepçeyle balığı ve defneyi tencereden çıkarın, yerine pirinci atarak pişirin. Bu arada, balığın fazla dağılmamasına dikkat ederek parçalara ayırın. Pişmiş olan pilava yağını ekleyerek karıştırın.Bir-iki dakika dinlendirdikten sonra bir tabağa alın.Yanına balığı yerleştirin. Üzerine de ısıtılmış domates sosunu dökerek servis yapın.