Bir Erkeği Kaybetmenize Sebep Olacak 15 Şey

1. Sosyal medya şifrelerini almak

Sosyal medya şifrelerini almak

Bu davranış kıskançlığın ve güvensizliğin ileri bir belirtisidir. Sevdiğiniz erkeğin Facebook şifresini alıp, arkadaş listesinde güzel bulduğunuz kadınları silmek onun sizden soğumasına neden olan etkenlerden sadece birisidir.

2. Uzun ve sonuçsuz alışverişler

Uzun ve sonuçsuz alışverişler

Birçok erkek kadınların alışveriş sırasında, sürekli elbise deneyip bir şey almadan çıkan kadınlara hoş gözle bakmamaktadır. Erkeklerin geneli, alışveriş esnasında kadınları beklemekten sıkılırlar.

3. Özel hayatın diğerlerine anlatılması

Özel hayatın diğerlerine anlatılması

Erkekler sevgilisiyle yaşadığı şeylerin, başka birine anlatılmasından haz duymazlar. Bu yüzden sevgilinizle yaşadıklarınızı, diğer arkadaşlarınıza anlatmayın. Onunla yaşadığınız en ufak detay bile, aranızda bir sır olarak kalmalı.

4. Kaba davranışlar

Kaba davranışlar

Özellikle toplum içinde sevgilinize kaba davranmayın. Haklı olsanız dahi sesinizi yükseltmeden sakin sakin konuşun.

5. Hatasını yüzüne vurmak

Hatasını yüzüne vurmak

Kadınlar gibi erkekler de, hatalarının sürekli yüzlerine bulunmasından hoşlanmazlar. Bu yüzden yaptıkları hatayı yüzüne vurmayın.

6. Çok fazla fotoğraf çekilmek

Çok fazla fotoğraf çekilmek

Erkekler için hayli sıkıcı bir durum bu. Erkekler sizler gibi değil, ne çok fazla fotoğraf çekilmeyi seviyorlar ne de oturup 3 saat boyunca 5.000 tane fotoğrafa bakmayı.

7. Onu seçime zorlamak

Onu seçime zorlamak

İster kadın olsun ister erkek arkadaşı olsun, onu en yakın arkadaşı ile sizin aranızda seçim yapmak için zorlamayın.

8. Her durumunuzu sosyal medyada paylaşmak

Her durumunuzu sosyal medyada paylaşmak

Tabii ki bu başlık mutluluk anlarınızı paylaşmayın demek değildir. Ancak onunla yaşadığınız sorunları, kavgaları sosyal medyaya yansıtmayın. Çünkü ilerde çok iyi günleriniz olabilir ve çevrenize gülünç duruma düşebilirsiniz. Aynı zamanda erkekler, bu durumdan hiç bir şekilde hoşnut kalmazlar.

9. Sürekli gelecek ve evlilik hakkında konuşmak

Sürekli gelecek ve evlilik hakkında konuşmak

Yeni başlayan bir ilişkide, onun yanında sürekli evlilik ve gelecekle ilgili konulardan bahsetmeyin. Çünkü yeni başlayan ilişkide, o an için sadece birbirinizi tanıma aşamasındasınızdır. İlişki uzmanılarına göre bu aşamada sürekli evlilikten bahsetmek, onu kaçırmanıza neden olabilir.

10. Eski sevgilisiyle kendinizi kıyaslamak

Eski sevgilisiyle kendinizi kıyaslamak

Eski bir sevgilisi olduğunu ve onunla yaşadıklarını öğrenmiş olabilirsiniz. Böyle bir durumda kesinlikle o kızla kendinizi kıyaslamayın. Sizin de geçmişte sevgiliniz olabileceği gibi, onun da sevgilisi olabileceğini unutmayın. Geçmiş geçmişte kaldı. Önemli olan artık gelecek

11. Mesajınıza cevap vermediği zaman yüzlerce mesaj atmak

Mesajınıza cevap vermediği zaman yüzlerce mesaj atmak

Her zaman müsait olmayabilir. Mesaj attığınızda, anında karşılıklar veremeyebilir. Onun hayatının sadece sizden ibaret olmadığını unutmayın. Cevap alamayınca durmadan, agresif mesajlar atmaktan kaçının.

12. Her kavganızda ağlayarak olayı çözmeye çalışmak

Her kavganızda ağlayarak olayı çözmeye çalışmak

Ağlamak çözüm değildir. Aranızda geçen basit sebeplerden dolayı ağlamak, ona çok daha sıkıcı gelecektir. Bu yüzden ağlamak yerine üzüldüğünü belli edin ama, olayı da konuşarak çözmeye çalışın.

13. Sürekli nerede olduğunu sorgulamak

Sürekli nerede olduğunu sorgulamak

Her an, adım adım nerede olduğunu sorgulamayın. Şayet bunu yapıyorsanız da, vereceği cevaplara güvenin. Bu tarz şeyleri yapmak, güvensizliğin en büyük belirtilerinden bir tanesidir.

14. Yakınlarını Facebook’tan eklemek

Yakınlarını Facebook’tan eklemek

Yeni başlayan bir ilişkiniz varsa, yakınlarını sosyal medyadan eklemek ona çok itici gelebilir. Bu yüzden yeni başlayan ilişkilerde, sevgilinizin yakınlarını facebooktan eklemekten kaçının. İlişkinizi önce onunla yaşayın, sonra tüm ailesine yayarsınız.

15. Her durumda üste çıkmaya çalışmak

Her durumda üste çıkmaya çalışmak

Özellikle kavgayı kendinizin başlattığı zamanlarda, susmasını ya da haklı olduğunu söylemesini bilin. Hem kavgayı başlatan hem de suçlayan taraf olmayın.