2016 yılı mayo ve bikini modası

Moda tasarımcılarının 2016 yaz sezonu için hazırladığı bikini modelleri ve mayolar çarpıcı görünümleriyle bu yıl da kumsalları renklendirecek. Floral desen modası sezonun elbiseleri için olduğu gibi mayoları için de geçerli, 2016 mayoları arasında çiçek desenli bikini modelleri de yer alıyor. Metal aksesuarlarla desteklenmiş beyaz bikini ve mayolar, yüksek belli alt bikiniler ve özellikle bunlarla beraber kullanılan straplez üstler de sezonun trendleri arasında bulunuyor.

2016 yaz mevsimi mayo ve bikinilerinde beyaz ile her daim moda olan siyah rengin yanında mavi ve pembe, sarı, turuncu ve kırmızı renkli modellerle dore bikiniler de göreceğiz. 2016 mayoları geometrik desenlerle,parlak kumaşlarla, püsküller ve taş işlemeleriyle geliyor. 2016 sahil trendleri arasında alt ve üst parçası farklı renklerde olan bikinilerle çizgili bikini modelleri de bulunuyor. Soğuk günlerin geride kalmasıyla herkesin tatil telaşı ve heyecanına kapıldığı bugünlerde bütçesi kısıtlı olanların yüzünü güldürecek ekonomik bikini modelleri de bulmak mümkün. Sezonun desenli mayo ve bikini çeşitleri farklı ve ilginç tasarımlarıyla göz doldururken yılan derisi bikini ve mayo çeşitlerinin cazibesi de gözden kaçırılacak gibi değil. Kalın askılı bikini ve mayo modellerinin sıkça rastlandığı tasarımlar görünümü destekleyen aksesuarlarıyla da dikkat çekiyor.

2016 mayoları bayanlara denize ve havuza girip çıkarken, aqualand’lerde eğlenirken içinde rahat edecekleri ve güzel görünecekleri sayısız bikini ve mayo modelleri vaat ediyor. Modellerin çeşitliliği farklı vücut tiplerindeki kadınların kendilerine en çok yakışacak mayoları bulmasını da sağlıyor.

San Lorenzo 2016 Bikinileri