2016 senesinin aksesuar modası

Kıyafetleri aksesuarlarla kombine etmek görünüme büyük katkı yaptığı gibi kişiye kendini, zevkini ve tarzını detaylarla vurgulayabilme şansını da veriyor. 2016 aksesuar trendleri çantalar, gözlükler, kolyeler ve küpelerde büyük hacimli modeller barındırıyor. Ucundan püsküller, süsler sarkan tasma kolyeler çarpıcı bir etki yaratırken; birbirine bitişik çok sayıda boncuğun değişik biçimlerde bir arada kullanıldığı iri ve gösterişli kolyeler de dikkat çekiyor. 2016 gerdanlık modelleri içlerinde bulunan gösterişli kolye çeşitleriyle dümdüz bir kıyafete tek bir dokunuşla canlılık ve çarpıcılık katabilmenize imkan veriyor.

2016 yaz sezonu salaş çantalar, çiçek desenli gözlükler ve avize küpe modelleriyle hippi tarzı süslenmeye geçiş yapacağımızın sinyallerini veriyor. Çift bilezik modası gereği sokaklarda çok sayıda iki koluna da aynı türde bileklikler takmış kadınlar görebiliriz. Okyanus mavisi, canlı mor, neon sarısı ve beyaz renklerdeki kalın bileklik modelleri ve birkaç ince bilekliğin bir arada kullanılması trendi de göze çarpıyor. Kemer kullanmanın da yükselen bir trend olarak dikkat çektiği sezon boyunca klasik kemerlerin yanında orijinal 2016 kemer modelleri de göreceğiz. Bu sezon detaysız, düz renk kıyafetlerinizin havasını belinize takacağınız geniş ve çarpıcı görünümlü bir kemerle değiştirebilirsiniz. 2016 aksesuar trendleri ayakkabılarda ise gladyatör topuklular ve katmanlı topuklu ayakkabı modelleri içeriyor. Daha çok büyük ve portföy çanta modelleri arasında görülen şeffaf çanta çeşitleri de ilginizi çekebilir. Desenli ve baskılı çantalar ile birçok renk ve detayın bir arada kullanıldığı sıra dışı görünümlü çanta modelleri de alıcılarını bekliyor.

2016 yaz sezonu trendleri arasında bulunan metalik trendi kendini ayakkabı modellerinde de gösteriyor. Metalik topuklu ayakkabılar sezon süresince sıklıkla görülecek. Renkli ve farklı parçaları içeren 2016 aksesuar trendleri sade ve zarif aksesuarlardan hoşlananlar için de, gösterişli ve sıra dışı modelleri sevenler için de birçok seçenek barındırıyor.