2016 kısa abiye modelleri

Kumaşları ve modelleriyle özel gün ve gecelerde çarpıcı bir görünüm kazanmanızı sağlayan 2016 abiye elbiseleri arasında yer alan kısa abiye elbiseler her vücut biçimine uygun modelleriyle dikkat çekiyor. Mezuniyet törenleri, kına geceleri ile nişan ve düğün toplantıları, özel mekanlarda kutlanacak doğum günü vb etkinliklerle yaz gecesi eğlenceleri için çok şık alternatifler sunan bu elbiseler renk olarak da büyük bir çeşitlilik içeriyor. Dantel veya dantel karışımlı kumaşlar, şifonlar, ipek veya satenler asil, gösterişli ve şık bir biçimde bir yıldız gibi parlamanıza yol açacak.

Kısa abiye elbiseler yeşil, mavi, siyah, bordo, gri, beyaz, pembe, sarı ve mor gibi renklerle geliyor. Bu renkler arasında saç ve ten renginize, zevkinize uygun tonlar bulamamanız pek mümkün görünmüyor. 2016 yaz sezonu kısa abiye elbise modelleri düz renk olanlar, desenli elbiseler, batik desenliler, straplez elbiseler, belden kemerliler, tek omuzlular, askılılar ve daha birçok modelden oluşuyor. Pullu ve payetli kumaşlar, tül kumaşlar, asimetrik etekler ve çok daha fazlası 2016 abiye elbise modelleri arasında sizi bekliyor. Farklı göğüs, sırt ve bacak dekoltelerine sahip olan sayısız model arasından doğru seçim yaparak fiziğinizin beğendiğiniz kısımlarını ön plana çıkarabilir, kusurlu bulduğunuz yanlarını saklayabilirsiniz. Sırtınıza güveniyorsanız etrafı dantellerle, parlak taşlarla süslenmiş sırt dekolteleri olan modellere bakabilir, bu elbiseleri uygun abiye çanta ve abiye ayakkabı modelleriyle tamamlayarak harikalar yaratabilirsiniz.

2016 yaz trendleri arasında bol çeşitleri, renkleri, uçuşan kumaşları, farklı yaş gruplarına ve etkinliklere uyacak modelleriyle yer alan kısa abiye elbiseler uygun aksesuarlar ve saç şekliyle tamamlandığı zaman ortaya çok güzel görünümler çıkıyor. Fiziğinize en çok yakışacak modeller konusunda veya katılacağınız davete ne tip bir abiye elbise modeli giyerek gitmek gerektiğinden yana kuşkuya kapıldığınızda ise dergilerden veya web sitelerinden fikir alabilirsiniz. Abiye kıyafetler satan moda evlerinin görevlileri de bu konuda size mutlaka yardımcı olacaktır.