Bayraklar dünyası olarak sizlere makam bayrağı, makam bayrakları, uygun makam bayrağı fiyatları konusunda sizlere hizmet veriyoruz. Makam bayrağı standart ölçü olarak 100x150cm boylarında olmaktadır.

Makam Bayrağı Nedir

Bayraklar dünyası olarak sizlere makam bayrağı, makam bayrakları, uygun makam bayrağı fiyatları konusunda sizlere hizmet veriyoruz. Makam bayrağı standart ölçü olarak 100x150cm boylarında olmaktadır. Geçmiş dönemlerimizde sadece devlet kamu kurum ve kuruluşlarında görebildiğiniz gibi artık birçok özel firmada da görebilirsiniz. Günümüzde binlerce firma makam bayrağı yaptırmak için özel olarak sipariş vermektedir.

Makam Bayrağı Fiyatları

Bayrak şirketlerinde genel olarak makam bölümleri içerisinde lobi ve danışmanlarda yer almaktadır. Ülkemizde genellikle 100x150 cm boylarında olmaktadır. Makam bayrakları üretilirken titiz çalışma aşamalarından geçilmektedir. Tek baskı yapılmasından ziyade dayanıklı ve kaliteli malzemelerden çift taraflı baskılı şekilde üretilmektedir. Bu bakımdan dolayı üretmiş olduğumuz tüm makam bayrağı ürünlerimizde %100 müşteri memnuniyetini sizlere sunuyoruz. Uygun makam bayrağı fiyatları konusunda kurumumuz sizlere yardımcı olmaktadır. Özel firmaların istekleri doğrultularında bayrak kenarlarında dilerseniz simli veya püsküllü olmasını isteyebilirsiniz. 


Makam Bayrağı Ölçüleri

Makam bayrağı kumaşlarında özel saten kumaş kullanılmaktadır. Parlak ve mat kumaşa önem verilirken direk kısımlarında ise krom ve pirinçten yapılmaktadır. Bayraklar genelde resmi kamu kurum ve kuruluşlarında kullanılırken artık özel firmalarda da yerini almıştır. Makam bayrağı ürünümüzü satın almadan makam bayrağı modellerine de ofisimize gelerek göz atabilirsiniz. Sizlere sunmuş olduğumuz ürünlerimizi bizlerden satın almanızın yanı sıra makam odalarının vazgeçilmez ürünleri arasında yer almaktadır. Bu tür bayraklar ile de makam odanıza prestij kazanmış olacaksınız.

Makam bayrağı satın alırken mutlaka uzun ömürlü olmasına dikkat ediniz. Kalitesiz malzemeden satın almış olduğunuz bayraklar zamanla yıpranmaktadır. Bu bakımdan dolayı temizlik işleri de zorlanacaksınız. Bu yüzden dolayı sizlerin bilmeden yapabileceğiniz kimyasal temizlik malzemeleri ile temizlenmeleri durumunda renk solmalarına karşı kelimeler oluşacaktır. Bu bakımdan dolayı makam bayrağı almadan önce bizlere mutlaka danışınız. Kalitesiz ve soluk resimlerden almış olduğunuz bayrak türlerinde dikişler tek yönde olmaktadır. Bu da bayrağın ömrünün uzun olmasını kısaltacaktır. Sizlerde makam odanıza yakışır bir makam bayrağı almak isterseniz bizleri aşağıdaki adresimizden ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: http://www.bayraklardunyasi.com/kategori/makam-bayraklari/