Bayraklar dünyası olarak masa bayrakları konusunda sizlere profesyonel hizmetler sunmaktayız.

Bayraklar dünyası olarak masa bayrakları konusunda sizlere profesyonel hizmetler sunmaktayız. Masa bayrakları ürünleri genelde masa başı işlerde çalışan kişilerin makamlarını temsil etmede kullanılmaktadır. Kurumun veya işyerinin sembolü olarak bulunmasının yanı sıra masa üstünde diğer aksesuarlar ile birlikte göze daha hoş görülmektedir. Masa sahibine ayrı bir statü sağlayan masa bayrakları masaların sağ veya sol köşesine yerleştirilmektedir.

Kurum ve kuruluşun yanı sıra özel şirketlerde de daha çok yaygın olarak kullanılmaktadır. Kişilerin isteklerine göre üçlü veya dörtlü olarak yerleştirmelerinin bulunmasının yanı sıra özellikle bulunan ülke veya şirketlerin uluslararası bağlantılarını temsil etmektedir. Masada oturan kişiye özel bir statü kazandıran masa bayrakları firmaların objesi haline gelmiştir. Misafirlerin ve ziyaretçilerin ilk dikkatini çeken ürün olma konusunda lider durumda yer almaktadır. 30 yıllık piyasada lider bulunan kurumumuz sizlere %100 müşteri memnuniyetini sunmaktadır. Masa bayrağı simge olmasının yanı sıra önem teşkil etmektedir. Özellikle ebatları itibari ile oldukça portatif bir yapıya sahip olmasının yanı sıra masa sahibinin yer değiştirmesi durumunda masa sahibine zorluk çıkarmamaktadır. 

Tüm ürünlerimizde garanti kapsamı içerisinde yer almaktadır. Bayraklar dünyası olarak sizlere göndermiş olduğumuz ürünlerimizi ücretsiz kargo seçeneğini sunmaktayız. Masa bayrağı ürünlerimizin hemen hemen tüm kurum ve kuruluşların ihtiyacı olan bir ürün olmasının yanında 15x22,5 cm standart ölçülerde sizlere sunulmaktadır. Masa bayrakları ürünlerimiz sizlere bir adet bayrak direği ile beraber gönderilmektedir. Parlak saten kumaştan üretilen ürünlerimizde dijital baskı, serigrafi baskı kalitesi ile üretimleri sağlanmaktadır. Gerçek renk kalitesi ile yapılan masa bayrakları aynı zamanda şirket için tanıtımlarda ve fuarlarda önemli bir ürün haline gelmiştir. Bu bakımdan dolayı sizlerde masa bayrağı ürünü satın almak isterseniz mutlaka bizlere iletişim adreslerinden ulaşınız.