Hacıalioğlu Çiğ Köfte Bayilğimi almak istiyorsun bu yazı tam sana göre...

1999 senesinde kurulan firma ilk başlarda üretimini kendi içerisinde yapıp, satmakta idi. İlerleyen senelerde Avrupa'da başta Almanya olmak üzere mamüllerini göndererek, gurbetçi kardeşlerimizin özlediği bu geleneksel lezzetle yeniden buluşturdu.  Hacıalioğlu Çiğ Köfte'nin bugün 500'ü aşkın bçiğköfte bayiliği bulunmaktadır...

Yurtdışında tespit edilen bu lezzeti, yurtiçersinde tatmak isteyenlere özel şubeler açmaya başladı. Çiğköfte bayilik veren firmalar arasında ilk sırada olan Hacıalioğlu Çiğ Köfte  lezzeti ve hizmeti ile adından çok sık bahsettirmektedir. Türk damak keyfini en iyi şekilde yansıtmaktadır. İnsan sağlığını ön planda tutar. Üretimde lazım olan bütün belgelere sahiptir.

Üretimde kullandığı bulgur, salça ve baharatlar en iyi firmalardan alınmaktadır. Üretimde kullandığı yeşillikleri steril ortamda yerlebir eder ve sunuma hazırlar. Müşteri memnuniyeti amacıyla elinden geleni yapar.

Hacıalioğlu Çiğ Köfte Bayilik Paketi

Girişimcilerin kendi işyerlerin açması ve patronları olması amacıyla basitlik gerçekleştiren Hacıalioğlu Çiğ Köfte , elinden gelen basitliği yapar. Çiğköfte bayilik hizmeti ile daha çok alana ulaşmayı düşünen Hacıalioğlu Çiğ Köfte , bu yüzden bayilik şartlarında yatırımcıları fazla zorlamamaktadır. Yatırımcılar, senesinin verilen tecrübe, lezzet ve markayı kullanarak sektörde emin adımlarla ilerleyebilirler. Hacıalioğlu Çiğ Köfte , aynı zamanda çiğköfte bayiliği alan herkese gerekli eğitimleri de vermektedir.

İş konumunuzde çalıştıracağınız personelinize ve size lüzumlu olan pazarlama, sunum ve işletme eğitimi vermektedir. Bu eğitimler ara dehemmiyetlerde de devam etmektedir. Yardıma gereksinim duyduğunuz her an firma sizin yanınızda olacaktır. Tecrübeli kadrosu ile elinden geleni yapacaktır.

Firmadan bayilik alabilmek amacıyla ilk olarak bayilik müracaatsunda bulunmanız gerekecektir.  Bayilik amacıyla ayrıntılı verileri firmanın internet sayfasından ya da numarasını arayarak öğrenebilirsiniz. Firma müracaat formunuzu inceledikten sonra, şayet olumlu görürse, sizinle bayilik uyuşması imzalar.

Bu  bayilik sözleşmesi ile her iki firmanında hakları koruma altına alınmış olunur. Hacıalioğlu, çiğköfte  bayiliği açacağınız iş konumunun yaya trafiğinin ve vasıta trafiğini en yoğun bulunduğu alanlarda olmasını ister. Böylece müşteri potansiyeli daha çok olacaktır. Hacıalioğlu, bayilik amacıyla açılan iş konumunu konseptinin, tespit ettiği şartları yerine getirlmesini ister.

Yatırımcı isterse firma en kısa sürede iş konumunu anahtar teslim ederek düzenler ya da yatırımcı firmanın şartlarına uymak kaydıyla kendi de düzenleyebilir. Hacıalioğlu, her bayisine açılışa özel, armağanlar sunmaktadır.

Bu armağanlar ile açılışı oluşturulan bayilik, ilk kazancını kazanmış olur. Daha sonra firmanın derli toplu olarak göndereceği çiğköfteler ile % 100 kazanç elde edebilir. Hacıalioğlu, açılış, reklam ve tanıtım çalışmalarınızda size yardımcı olur. Böylece müşteri potansiyeli de artmış oluyor... Bu fırsatı kesinlike kaçırmayın...