Evlilik aşkı öldürür mü? Galiba yaşadığımız çağ içerisinde en büyük sorulardan biri de bu. Çoğu zaman aklımıza gelir. Düşünürüz.Hele de ilişkiniz ciddi ise evlilik yolu görünüyorsa sık sık aklınıza takılır bu ...

Evlilik aşkı öldürür mü? Galiba yaşadığımız çağ içerisinde en büyük sorulardan biri de bu. Çoğu zaman aklımıza gelir. Düşünürüz.Hele de ilişkiniz ciddi ise evlilik yolu görünüyorsa sık sık aklınıza takılır bu düşünce. Çünkü yaşadığınız mutluluğun, huzurun, sevincin şimdi olmasa bile ileri de bitebilir mi acaba diye eminim ki düşünüyorsunuzdur her bayan gibi. Bayan dedim genelleme yaparak çünkü bayanlar duygusal oldukları için buna daha çok önem verirler daha çok düşünürler.

Peki evlilik aşkı öldürür mü? Bu sorunuza yanıt bulabildiniz mi?

Peki evlilik aşkı öldürür mü? Bu sorunuza yanıt bulabildiniz mi?

Diyelim ki olumsuz bir yanıt buldunuz. Peki bunun nedeni ne olabilir diye hiç düşündünüz mü? Bence bu soru daha önemli. Sonuçta herşey mükemmel iken bir imza sonucu zaman geçtikçe aşk ölmez şahsi fikrim. Çünkü her ölümün bir sebebi olduğu gibi bunun da bir sebebi vardır. Aşk, evlilik, mutluluk, saygı, sevgi nasıl bir sebepten oluşuyorsa bitmesi de bir sebebe bağlıdır.

Bir kere evlilik aşkı öldürmez biz öldürürüz. Bunun kesinlikle bir sebebi vardır bize bağlı olan yenilik gerek ilişki de heyecan gerek monotonlaştırmamak gerek monotonlaşırsa ilişki tabi ki de aşk da biter sevgi de evlilikte.

Ama en önemlisi saygının bitmemesi. Saygı biterse hiç bir şey kalmaz. Kısacası bayanlar her şey sizin elinizde.