2016 ERKEK MODASI

Bayanların giyime ve modaya düşkünlüğü bambaşka bir olay, fakat günümüz erkekleri de giyimlerine giderek daha çok önem veriyor, belirli renkler ve kalıplardan çıkarak bir tarz ve stil sahibi olmaya özeniyorlar.

Hemen her zaman kadın modasının olağanüstü çeşitliliği, ihtişamı ve gösterişinin altında kalan erkek modası, daha basitmiş gibi görünmekle beraber aslında birçok detay içeriyor. Artık belirli bir biçimde estetik kriterleri olan erkekler İlkbahar Yaz sezonu 2016 erkek modası yenilikçi ürünler, dar ve slim fit kalıplar, ekose veya baskılı desenler, yüksek teknolojili kumaşlar, sandalet ve kasketlerle geliyor. Mavi ve gri tonları 2016 erkek giyimi trendleri içinde ağırlıklı bir yer kaplasa da saks mavisi, kırmızı, yeşil, neon sarısı gibi canlı renklerdeki parçaların da azımsanmayacak bollukta olduğu görülüyor.

2016 İlkbahar Yaz sezonu erkek giyimi moda trendleri arasında lacivert ve mavi tonundaki parçalara sıklıkla rastlanıyor. Fakat bu renkler biraz daha açık ve eğlenceli tonlar içeriyor; okyanus mavisi gibi. Takım elbise giymeyi seviyorsanız 2016 erkek modası sizin için boyunuzu daha uzun ve vücudunuzu da ince gösteren 2 düğmeli takım elbiseler tavsiye ediyor. Kıyafetlerinize renk ve doku ekleyen cep mendilleri de sezon boyunca revaçta olacak. Şunu da eklemek isteriz ki; isteyen canlı renk giyer fakat gri ve toprak tonlarındaki yazlık erkek kombinleri içinde gerçekten çok güzel görünümlere sahip olanları var. Giyimine özenen erkeklerin 2016 yaz sezonu boyunca giyecekleri kısa paçalı pantolonları loafer tarzı ayakkabılarla tamamlamaları bekleniyor. 2016 erkek moda trendleri mint yeşili tonundaki gömlek, şort ve diğer parçalar dışında bol miktarda mavi takım elbiseler de barındırıyor.

Parlak renk tonlarındaki kıyafetleri giymekten hoşlanmayacak erkekler olacaktır, onlar da bu tonları cep medili, saat, kravat gibi aksesuarlarda kullanarak modaya uyabilirler.