Mikro Bayilerinin Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Unsurlar

Teknolojiden uzak kalmak ve teknolojiyi reddetmek bu çağda imkânsızdır. Yarışırken şartların eşit olması için yarışmaya da eşit hazırlanmak gerekir. Rekabet piyasasında

Teknolojiden uzak kalmak ve teknolojiyi reddetmek bu çağda imkânsızdır. Yarışırken şartların eşit olması için yarışmaya da eşit hazırlanmak gerekir. Rekabet piyasasında rakipleri gözlemlemek ve hep onlardan bir adım önde olmak gerekir. Bundan dolayı teknolojiyi iş hayatımıza sokmak zorundayız. Peki, bunu nasıl yapacağız. Bunu yapmak için ilk önce Mikro Bayileri hakkında bilgi edinmek gerekir. İşletmelerin muhasebe, finans gibi hesap işlemlerini kolay bir şekilde Windows tabanlı bir ortamda sürdürülmesini sağlayan bayiler gerçek ve ilerleyen bir performans için kaçınılmaz bir yardımcıdır.  

Bayilerin kendi sitelerinde en çok vurguladıkları yaygın satış ve servis ağına sahip olmalarıdır. Büyük firmalar bu konuda geliştikleri için büyüktürler. Servis hizmeti ve mikro destek son derece önemlidir. İş hayatında süreklilik esastır. Onun için işler aksamamalıdır. Yazılım satın alınacak bayiinin servis ağının, bulunduğunuz yerde veya yakınında olması gerekir. Bu aşamalardan sonra bayilerin satış sonrası hizmetleri araştırılmalı ve güncellemelerle ilgili titizliği, personelin kalitesi, güven ve hızlı hizmet, tercih sebebi olmalıdır. Mikro Bayileri işinin ciddiyetini bilen bir firma titizliğinde çalışmalıdır.

Mikro Bayileri aslında yazılımı satarken kendi reklamını da yaparak adını güvence olarak kullanır. Bayiler bu nedenle başarılarından söz eder ve güvenilirlikleriyle ilgili örnekler verirler. Bu konuda dürüst davranan bayiler olduğu gibi satış sonrası sizi yalnız bırakan bayiler de olabilir. Bayilerin referanslarına bakmak da bir fikir verebilir.