Sigaret Pantolonlar İçin Kullanma Kılavuzu

Günlük kombinleriniz için güzel öneriler....

40 bedenin üstündeki kadınlara pek tavsiye edilmeyen sigaret pantolon modelleri ile yüksek belli, dar ve boyu bilekte biten pantolonlardır. Kadın pantolonları kategorisinin en şık modelleri arasında yer alan bu tip pantolonların birçoğu yandan fermuar ile kapatılır. Sigaret pantolonlarının giyenin üzerinde potluk yapmaması önemlidir, bu yüzden genellikle elastik kumaşlarla tasarlanırlar. 

Her zaman bir alıcı kitlesi olan sigaret pantolon çeşitlerini çeşitli üstlerle kombinleyebilir, bu pantolonlarla kendinize kadınsı veya erkeksi bir hava verebilir, altlarına yüksek topuklu veya düz ayakkabılar giyebilirsiniz. Sigaret pantolonunuzu ipek bir bluz, minik bir tüvit ceket veya küçük bir hırkayla tamamlayarak iş görüşmeleri için de kullanabilirsiniz. Boyunuz kısa ve/veya kalçalarınız genişse bu tür pantolonların boyunu uzun tutarak yüksek topuk ayakkabılarla kullanmanız tavsiye edilir. Kısa boylu kadınlar rengi pantolonun rengine paralel ayakkabılar giyerlerse bacak boyları daha uzun görünür. Boyu bilekte biten modellerse daha çok orta ve uzun boylu bayanlara yakışır, bu durumda pantolonunuz topuksuz ayakkabılarla da gayet iyi duracaktır. Bu şık pantolonlar üst olarak da, ayakkabı olarak da birçok parçayla beraber kullanılabilir. Takım giymekten hoşlanıyorsanız veya giymeniz gerekiyorsa pantolonu sigaret tarzında olan pantolon-ceketlerle de iyi bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Kullanımı 1800’lü yıllara kadar uzanan sigaret pantolon modelleri arasında düz renkli, çizgili, puantiyeli, ekose desenli tasarımlar bulabilirsiniz. Vücut biçiminiz uygunsa kolsuz bluzlar, V yaka kazaklar, gömlekler, ceketler, minik hırkalar ev daha birçok üstle kombine edebileceğiniz bu şık pantolonlardan dolabınızda bir tane olsu bulundurmanızı tavsiye ederiz. Yandan fermuarla kapatılan sigaret pantolonların bacak boyunun olduğundan daha uzun ve genel duruşun daha zarif görünmesini sağladığını da ekleyelim.