Adıyaman Çiğköfte bayiliğinde dekorasyon özelliği nedir?

Adıyaman Çiğköfte Bayiliği ile bilmek isteyeceğiniz herşey....

Adıyaman çiğköfte bayiliği denince akla ilk gelen firmalardan biri olan Hacıalioğu dekorasyona çok önem vermektedir. Çiğ köfte bayiliğini alan müşterilerine masadan sandalyeye tezgâhtan duvar taşlarına kadar önerilerde bulunuyor hatta zorunluluk uyguluyor. Çünkü uzmanlara göre müşteriler aynı formatta ve dekorasyonda olan restoranları değerli markalar statüsünde değerlendiriyor ve onlardan yemek yemeyi tercih ediyorlar. Dolaysıyla Hacıalioğlu çiğ köfte bayiliğinin uyguladığı bu yöntem başarının anahtarıdır. Ayrıca duvar taşlarının kırmızı ve beyaz olması da bir tesadüf değil. Kırmızı rengin birçok anlamı olmasına rağmen en öne çıkanı yeme isteğini, yeni tatlar deneme isteğini artırmasıdır. Çünkü kırmızı renk kan basıncını ve solunumu hızlandırma etkisi vardır bu da yeme isteğini artırır. Ayrıca, kırmızının çabuk karar vermeye ve alışverişe teşvik edici bir etkisi vardır. Dikkat çekici bir renk olan kırmızıyı dekorasyonunda tercih eden Hacıalioğlu çiğ köfte bayisi, müşterilerin dikkatini çekiyor. Başka bir çıkarım da kırmızı, hâkimiyet kuran bir renktir. Kırmızı, insanların zamanı unutmasına yol açar. Bu nedenle eğlence mekânları ve gece kulüplerinde kırmızı rengi çok fazla görürüz.

Beyaz renkteki amacı ise herkesin bilebileceği gibi temizliğin sembolü olmasıdır. Uzmanlara göre de beyaz renk saflığı, temizliği ve masumiyeti simgeler. Bu yüzden doktorlar, hemşireler ve laboratuvar teknisyenleri temizliklerini ispatlamak için beyaz giyerler. Ayrıca beyaz, ışığı yansıtır ve ortamı serin tutar. Dolaysıyla, Hacıalioğlu Çiğ köfte dükkânının serin ve temiz anlaşılması için beyaz taşları duvarlarında kullanmıştır. Genel olarak serin ve canlandıran bir his verir.

Sonuç olarak, şunu hiç unutmayın dekorasyon ve dizayn yaparken kırmızıyı ve beyazı tercih edersek bu objeler hemen fark edilecektir. Müşteriye pozitif etkiler kazandıracak ve dolaysıyla çiğ köfte bayilerine avantaj sağlayacaktır. O yüzden Adıyıman çiğköfte bayiliği tercihinde Hacıalioğlu çiğköfte ilk sıra da yer almaktadır..