Erkeklerin asla hayır diyemeceği 3 teklif

Erkeklerin asla hayır diyemeyeceği 3 teklif nedir diye sorulduğunda, farklı farklı cevaplar almak mümkün olacaktır. Çünkü erkekler kadınlardan genellikle özveri beklerler. Her erkeğin...

Erkeklerin asla hayır diyemeyeceği 3 teklif nedir diye sorulduğunda, farklı farklı cevaplar almak mümkün olacaktır. Çünkü erkekler kadınlardan genellikle özveri beklerler. Her erkeğin kendi kadınından beklentisi ise farklı olacaktır. Bunlarda karakter özellikleri de yön vermektedir. Hal böyleyken yine de bir genelleme yapılabilir bir erkeğin asla hayır diyemeyeceği 3 teklif vardır. Bunlar sırasıyla sıcak ve içten bir gülümseme, dinleyen ve asla karşı çıkmayan kadın ve seksi olan bir elbise.

Erkeklerin asla hayır diyemeyeceği 3 tekliften ilki için bakılacak olursa, sıcak bir gülümseme herkes için geçerli olacaktır. Gülümseyen ve kendine güveni temsil eden kadın erkeğe güç verecektir. Gülümseyen ve tebessüm eden kadın her zaman mutluluk demektir. Anlayışlı olmayı da bunun içinde sayabiliriz. Çoğu kadın gülümsemesini erkekten gizler ve buna müsaade etmez. Ancak erkeğin beklentisi çoğu zaman sadece bir gülümsemedir. Dinleyen bir kadın olmaksa Erkeklerin asla hayır diyemeyeceği 3 tekliften birisidir.

Dinlemesini bilen kadın bütün erkekler tarafından baş tacı edilir. Erkeğin kendi gözlerinin içinde bir kadını görmesi demek ona gerçekten dert ortağı olması demektir. Erkekler nadiren de olsa kendilerini dinleyecek kadınlar isterler. Başlarını okşayacak ve o gün neler olduğunu anlatacağı bir kadının hayalini kurarlar. Kadın ise onu dinleyerek karşısında fazla konuşmadan durmalı ve gerekli zamanlarda konuşmalıdır. Erkeğin asla hayır diyemeyeceği 3 teklif için sonuncu olarak harika bir gece elbisesidir. Çok seksi bir elbiseye hiçbir erkek hayır diyemez. Bu şehvete çağrıdır ve erkeği baştan çıkarır.