Sevgiliniz Sizi Gerçekten Seviyor mu ?

Karşı tarafın yapacağı birçok şey birçok hareket ya da söyleyeceği birçok söz sizi sevdiğini anlamanıza yetecektir. Peki, bunlar nelerdir? Sevgilinizin sizi gerçekten sevdiğini nasıl ...

Karşı tarafın yapacağı birçok şey birçok hareket ya da söyleyeceği birçok söz sizi sevdiğini anlamanıza yetecektir. Peki, bunlar nelerdir? Sevgilinizin sizi gerçekten sevdiğini nasıl anlarsınız?Ya da ben ona onu sevdiğim için bunları yapıyorum. O bana yapmadığına göre beni sevmiyor mu diye düşünmek doğru mu? Herkes aynı şekilde mi sever? Sevgiyi ve aşkı karşı tarafa yansıtmak kişiden kişiye ve karakterden karaktere değişiklik gösterir mi? İşte bu tarz soruların cevabını arayanlara sevgilinizin gerçekten sevdiğini anlama yolları konusunda yazdığım bu yazıyı okumanızı öneririm.

Öncelikle unutmamanız gereken bir şey var ki karakterler farklılık gösterir! Kimi insan içine kapanıktır. İçine kapanık, sessiz karakterli insanlar sevgilerini çok fazla ulu orta yaşamaktan hoşlanmaz ve çok fazla karşısındaki belli etmezler. Ya da kimi insan çok sıcakkanlıdır, hareketlidir. Bu insanların yaşadığı ilişkiler daha iniş çıkışlı ve daha heyecanlı olur. Öncelikle bunu unutmamanız gerekir. Sizi sevdiğini nasıl anlarsınız? Gerçekten sevildiğinizi anlama yolları adı atında birkaç şey paylaşacağım sizlere. Önce belirli olayları getirin gözünüzün önüne.

Mesela kötü bir anınızı ya da yaşadığınız üzüntü veren bir durumu. Bu durum karşısında sevgiliniz nasıl davrandı? Bunu fazla önemsemedi mi? Ya da çok fazla büyüttüğünüz konusunda konuşarak canınızı daha da sıktı mı? O zaman bunun hakkında fazla da düşünmeye gerek yok aslında. Size değer vermediği apaçık ortada. Ama bu tarz davranışlar yerine siz üzülürken onun da gerçekten üzüldüğünüzü tüm kalbinizde hissediyorsanız bu kişinin sizi sevdiğine emin olabilirsiniz. İlişki ekip işine benzer. Ekibinizden birisinin bir sıkıntısı olduğunda hemen onunla ilgilenir onunla birlikte buna ortak olursunuz. İlişkilerde de aynı durum geçerlidir.

Sizi gerçekten sevdiğini nasıl anlarsınız? Bunu anlarken bir şeyleri göz önünde bulundurun. Mesela size pahalı hediyeler alıyor mu? Ya da daha önce hiç aldı mı? Erkek ya da bayan fark etmeksizin bir kişi sevgilisine pahalı bir hediye alıyorsa ona değer veriyor demektir. Çünkü erkek ya da bayan fark etmez kimse değer vermediği, sevmediği bir insana çok fazla para harcamak istemez.