Erkekler nasıl kadınları sever

Hangi erkeğe, erkekler nasıl kadınları sever diye sorsak; ilk alacağımız yanıt güzel ve zeki kadınları olacaktır. Çok güzel ama aptal ya da çok güzel ama bakımsız kadını tercih edecek ...

Hangi erkeğe, erkekler nasıl kadınları sever diye sorsak; ilk alacağımız yanıt güzel ve zeki kadınları olacaktır. Çok güzel ama aptal ya da çok güzel ama bakımsız kadını tercih edecek erkek neredeyse hiç yoktur. Erkekler yanında gururla taşıyacağı kadında ilk aradığı özellik güzelliğidir. Tek başına güzellik elbette ki kimseyi mutlu etmeyecektir. Güzel ve bakımlı kadının müşvik ve huzur veren özellikleri de varsa o kadın o erkek için vazgeçilmez olacaktır.

Kadının güzel ve alımlı olması kadar sohbet edilebilir olması önemlidir. Kadının genel kültürü iyi bir sohbet arkadaşı olması kadar önemli olan bir diğer konu da güvenilir olması. Her erkeğin güven duygusuna ihtiyacı vardır. Erkekler nasıl kadınları sever sorusunun yanıtı başlangıçta güzellikle başlasa da güzellik anca geçici bir süre ilgi çekebilir. Genel erkek algısı güzel kadınlar üzerinde yoğunlaşsa da uzun soluklu ilişkileri yürütmek için güzellik yeterli değildir.

Uzun süreli ilişkilerde kadınların erkeklerin ilgi alanları üzerinde bilgili olması gerekir. Buradaki ilgi alanları erkeklerin dünyasına aitse bu bilgi erkek vari olmamalı. Hiçbir erkek maskülen kadınlara ilgi duymayacaktır. Erkekler nasıl kadınları sever sorusunun en kısa denklemi aşk, cazibe ve sadakat olarak özetlenebilir bir diğer bakış ile.

Bu denkleme tutku ve şefkat eklemlenince vazgeçilmez kadınlardan bahsetmiş oluyoruz. Neşeli olduğu kadar gizemli olabilen kadınlar da erkeklerin ilgi odağındadır. Genelleme yapmak çoğu zaman yanlış olsa da genel hatları ile erkeklerin hayır diyemeyeceği kadınlar şefkati ve seksiliği harmanlayabilen kadınlardır.