Hızlı Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Günlük hayatın koşuşturmacası içinde eğer makyaj yapmaya zamanınız kısıtlı ise bunun için belli teknikler uygulamak gerekir. Hızlı göz makyajı nasıl yapılır gibi sorular...

Günlük hayatın koşuşturmacası içinde eğer makyaj yapmaya zamanınız kısıtlı ise bunun için belli teknikler uygulamak gerekir. Hızlı göz makyajı nasıl yapılır gibi sorular ile kendinize yanıt arayabilirsiniz. Hızlı göz makyajı yapmak için, kısa bir zaman dilimine ihtiyacınız olacaktır. Öncelikle göz makyajı için gerekli olan bir tane göz kalemine ihtiyacınız vardır.

Göz kalemi yardımı ile gözlerinize küçük bir efekt verebilirsiniz. Kaleminizi alıp ilk önce gözlerinizin alt iç kısmına kaleminizi hızlıca geçirin. Hızlı göz makyajı nasıl yapılır sorusunun ikinci adımında ise bu kalemi tamamladıktan sonra gözlerinizi 3 veya 4 kez açıp kapamanız yeterli olacaktır.

Hızlı göz makyajı nasıl yapılır için üçüncü adımda, kirpiklerin üst kısmına hızlı bir şekilde göz kalemini gezdirmeniz gerekir. Gözlerinizin üst kısmı için yapılacak adım ise her zaman allık veya pudranızın yardımı olacaktır.

Pudra ile bir far oluşturarak gözünüzün ortaya çıkması sağlanır. Yaptığımız bu adım gözlerinize buğu ve gölge katacaktır. Hızlı göz makyajı nasıl yapılır için bir diğer adım ise allık uygulamasıdır. Allık uygulaması her zaman orta dereceli uygulanmalıdır. Abartıya kaçılması durumunda sıkıntılar çıkabilir.

Hızlı göz makyajı nasıl yapılır için son adım olarak, rimel uygulaması olacaktır. Rimelinizi çok hafif bir şekilde gezdirerek, göz makyajına son verebilirsiniz. Çünkü daha önce göz kalemi ile üst kirpiğe dokunuşlar yapılarak hareketliliği sağlanmıştır.