Hacimli Dudaklara Sahip Olmak Hayal Değil

Dudakları kalın, hacimli göstermek...

YAŞINIZA UYGUN SONUÇLAR

Dudaklar, kadın defterin de not edilen ilk alışveriş simgesidir. Çünkü her kadın güzel ve çekici dudaklara sahip olmak ve görünüme farklı boyutlardan bakışlar kazandırmak ister. Alışverişe çıkıldığın da ise rujun yanı sıra olmazsa olmaz alınan ilk nesne dudakları kalın gösterme olarak da kabul edilen dudak kalemidir.

Her kadının dudağı kalın veya dolgun değildir ve bu da kadınların imrenmesine sebep olur. Oysa artık dudaklarınız ince dahi olsa doğal sonuçlar elde edebilirsiniz. Eğer dudak kaleminiz rujunuzdan farklı ise çirkin bir görünüm doğacaktır. Dudakları kalın göstermek için, dudak kaleminizin rengi ile rujunuzun rengi aynı olmalıdır. Böylece dudaklarınız da doğal bir görünüm kazandırmış olacak ve dolgun görünmesini sağlayacaksınız.

Görünüşe önem veren kadınlar, makyaj yaparak doğallığı yakalamaya bayılır, bunun içindir ki dudakları kalın göstermek için yapılan dokunuşlarda sivri uçlu bir kalem ile dudakları çizerseniz olduğunuzdan daha yaşlı ve dudaklarınız da bir o kadar ince görünecektir. Fakat kalın uçlu bir kalem de aşırı dolgunluk katacaktır.