Erkekler Nasıl Kızlardan Hoşlanır?

Erkeklerin zevki konusunda son derece yanlış fikirlere sahip olan bazı kızlar, onların hoşuna gitmek için inanılmaz kalıplara girerler....

Erkeklerin zevki konusunda son derece yanlış fikirlere sahip olan bazı kızlar, onların hoşuna gitmek için inanılmaz kalıplara girerler. Yüksek ökçeler, dasdaracık elbiseler, ölüm diyetleri, wonderbralar göğüsleri büyük gösteren sutyenler boyacı küpüne batmış gibi makyajlar… Bütün bunların amacı güzelleşmek ve beğenilmektir. Pamela Anderson ve Kim Basinger erotik görünümleriyle piyasa yaptığına göre…

Aslında, onların da zamanla, deneyim kazandıkça çok iyi öğreneceği gibi, bütün bunlar son derece gereksiz çabalardır. Tabii ki, sizin tanıdığınız gençlerin, Cindy Craw ford’u gördüklerinde dilleri tutulur ama, siz Cindy gibi dişi bebek görünümüne bürünürseniz, o zaman da dehşete kapılırlar. Çevrenizdeki erkeklere makyaj hakkında ne düşündüklerini sorun, çoğu “doğal görünümlü kızlardan hoşlanırım” yanıtını vereceklerdir.

Aynı şey, süper model görünümü için de geçerlidir. Eğer doğal olarak böyle bir görünüme sahipseniz, erkeklerin pek azı bundan şikayetçi olur, ancak biraz daha yuvarlak hatlı bir vücuda sahipseniz, sizi beğenecek yığınla genç çıkar. Zaten sizin layık olduğunuz erkek de, sizi kalça ve göğüs ölçünüz için değil, sizi siz olduğunuz için beğenecek kişidir.

Kızlar erkeklerin kimleri beğendiğini sanır?

Madonna, Anna Nicole Smith, Sharon Stone, Helena Christensen, Pamela Anderson, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Christy Turlington, Julia Roberts.

ERKEKLER KIZLARDA NE ARAR?

Dış görünüş “Hey, güzelim!”

Çoğu erkek, bir kızdan söz ederken, onun dış görünüşü hakkında konuşmadan edemez. Hatta bazılarının bütün konuşabildiği bundan ibarettir! Kadınların gizemi konusunda müthiş dehşete kapıldıkları için, kızlar hakkında aptal ve sulugöz muhabbeti yapmak onlara daha kolay gelir.

Ancak erkeklerin genelde kızlardan söz ederken, onları beğenip beğenmedikleri temelinde konuşmaları, o tipik ve son derece iç sıkıcı erkeklik böbürlenmesinden kaynaklanır. “Ben lokumun güzelini bir bakışta tanırım” türünden konuşmalarla, ya da kızlar hakkında kaba saba espriler yaparak arkadaşlarını güldürüp şov yaparlar.

Aslında sevimli ve çekici bir kızdan inanılmaz derecede etkilendikleri halde, arkadaşlarıyla konuşurken, bu kızla hiç ilgilenmiyormuş gibi davranırlar.