Erkekler Nasıl Giyinen Kadınlardan Hoşlanır

Bazısı kabul etmese bile aslında her erkek kıskançtır ve sevdiği, beğendiği kadını bir bakış ile bile paylaşmaktan hoşlanmaz. Erkekler nasıl giyinen kadınlardan hoşlanır başlığının altına ilk olarak bu yüzden başka ...

Bazısı kabul etmese bile aslında her erkek kıskançtır ve sevdiği, beğendiği kadını bir bakış ile bile paylaşmaktan hoşlanmaz. Erkekler nasıl giyinen kadınlardan hoşlanır başlığının altına ilk olarak bu yüzden başka erkeklerin de dikkatini çekecek kadar iddialı giyinen kadın kategorisinde olmayanlar olarak ekleme yapabiliriz.

Ancak hoşlanmanın da gelişimi bu beğenide rol oynar. Çünkü ciddi düşünen bir erkek buna yukarıdaki gibi bir cevap verirken eğlenme maksadı güden bir erkek tüm kurallarını kendi bir kalemde yıkabilir.

Erkeklerin hoşlandığı kadın tipi ve giyim stili öncelikle gizeme dayalı. Abartıya kaçmayan bir makyaj ve etkileyici bir koku da erkeklerin dikkatinden kaçmayacaktır. Gizli dekolte kadının en büyük silahıdır. Bunu göze batmadan kullanabilirsiniz. Hanımefendi ve zarif görünüm ise her zaman artı puan kazandıracaktır.

Bazı erkekler ise süslü ve kadınsı kadınlardan ziyade erkeklerin işini yapabilecek kadar cesur ve maskulen kadınlardan hoşlanırlar. Bu tarz bir erkeği seviyorsanız giyim stili olarak daha doğal kıyafetleri seçmeye özen gösterin.

Bazı erkekler hoşlandığı kadında annelik duygularından etkilenirler. Yine bu tarz erkekler için iddialı bir giyim tarzı tehlike işareti olarak algılanabilir. Zaten bir kadın giyim konusunda tarzı ne olursa olsun kendine uygun enerjideki erkekleri çeker. Bu konuda olmadığınız biri gibi davranmak bir süre sonra fire verecek ve tepkiler çok daha can acıtıcı olacaktır.