İşte ünlülerin son zayıflama sırrı “Oolong Çayı”

Oolong Çayı zayıflama sırrı mı?

KALICI SONUÇLAR İÇİN OOLONG

Komedyen Sherri Shepherd The Viev’da büyük bir eğlence kaynağı ve kilo sorunlarıyla ilgili de çok dürüst. “Bana tombul diyorlar. Buralarda beni böyle çağırmazsanız daha iyi olur.” Oolong çayı sayesinde geçenlerde birkaç kilo vermiş. Bu çay Beverly Hillsdeki kafe dükkanlarında servis edilen hızlı bir yağ yakıcı olarak bilinir. Oolong lezzetlidir ve metabolizmanızı çalıştırır. “Elbette, birkaç kilo vermek için oolong çayı içiyorum ve sonra da McDonald’sa gidiyorum. Oolong bir Big Mac’i bozamaz,” diye dalga geçer Shepherd. Lanet olsun!

KAFAMIZDAKİ YİYECEK

Hiç şüphe yok ki, günden güne ağırlaşıyor ve büyüyoruz. Hatta Hollyvvood ünlülerinin bile daha da irileşme riski var. Artık porsiyonlar kontrol dışına çıktı. 1908 yılında ilk şeker kalıbı sadece 17 gramdı. Şimdi aynı kalıp 250 gram. Yirmi yıl önce, bir simit altı santim çapında ve 140 kalori idi. Şimdi ise 350 kalori!

MAVİ TABAKTA YEMEK

Bu tamamen porsiyon kontrolü ile ilgilidir. Belinizi inceltmek için burada bir şeyler var: On beş santim Seramik tabakları.

Araştırmalara göre, bu boyut ve renk daha az yemenizi sağlayacaktır. Neden? Mavi daha az iştah açıcıdır. Mavi tabakta yediğinizde, daha az tüketirsiniz.

HDS Extra: İyi yiyebilmek için her şeyi yaptığımızı biliyoruz. Shake’n Smoothie Yapıcı çok fonksiyonlu, bir parmak hareketiyle size smoothie yapan bir blenderdir, sharperimage.com adlı siteden 29,95$’a satın alabilirsiniz.

İşte burada kolayca uygulayabileceğiniz küçük bir diyet hilesi daha var. Bir parça meyan kökü, güçlü bir nane şekeri veya açken bir tane nane şeridi alın. Bu diyetinizi bozacak bir şey yemenizi engelleyecektir. Ayrıca dilinizdeki nane tadı dilinizdeki tadı bozacak ve şöyle diyeceksiniz: “Pizza? Sanmıyorum. Kola? Umm, dilim hiç de taraftar değil.

HDS Extra: İştahınızı kapatmak için biraz kuru yemiş yiyin.