İşte Her Kadının Bilmek İsteyeceği Makyaj Sırları

İşte Her Kadının Bilmek İsteyeceği Makyaj Sırları

Fondöten: Avucunuza biraz mineral pudra alın veya şişe kapağının içinde karıştırın ve fırçanızı pudranın içinde döndürerek bütün pudrayı kıllara yedirin. Şimdi aşırıya kaçmadan hafifçe vurun ki bu ürünü fazla kullanmanızı engelleyecektir. Pudra fondöteni, cildinize daireler hâlinde yüzünüzün dışından başlayarak uygulayın. Yanak bölgenize uygulayın, sonra buruna, alma ve çeneye doğru ilerleyin. İstediğiniz kıvama gelinceye kadar eklemeler yapabilirsiniz.

Kapatıcılar: Kuru mineral kapatıcılar, fondötenlerden daha pigmentlidirler ve yaraları, kılcal damarları, akne sonrası noktaları ve hatta benleri daha iyi kapatırlar. Kapatıcılar cilde direkt uygulanabilir veya suyla yoğun macun kıvamına getirilebilirler ayrıca mineral makyaj sıvısı alarak da bu kıvamı sağlayabilirsiniz. Bu sıvılara örnek olarak Jane Iredale D20 Hydration Sprey verilebilir.

Göz Farları: Pudra fondöteninizi temel gölgelendirme için uygulayın ve seçtiğiniz renge göre göz farınızı sürün. Daha fazla detay çalışabilir ya da göz farınızı suyla veya mineral makyaj sıvısıyla yoğunlaştırabilirsiniz.

Allık: Eğer denemek istediğiniz bir mineral ürün varsa bu mudaka allık olmalıdır. Potansiyel toksik sentetik pigmentler ve talk içermeyen allığı geleneksel olarak yanaklara uygulayabilir veya dudak parlatıcınıza veya dudak koruyucunuza ekleyerek harika bir görünüm elde edebilirsiniz.

Mineral allığı uygulamak için doğal kıllardan yapılmış yumuşak yuvarlak fırçalara veya ressamların pastellerde kullandıkları fırçalara ihtiyaç duyabilirsiniz.

Dudak koruyucu: Koruyucu katkı içermeyen mükemmel bir dudak ürününü daha henüz bulamadım. Birkaç tane harika doğal dudak kremleri üreten firma olsa da renk çeşitleri çok kısıtlı.

Mineral renkler bu problemi çözmeye yardımcı oldular. Mineral bronzlaştırıcıyı dudak kreminize ekleyerek dudak boyanızda doğal görünümü yakalayabilirsiniz veya kalıcı ve yarı parlak bir renkli dudak kreminin üzerine mineral parlatıcıyı direkt sürebilirsiniz.