Et Kavurma Nasıl Yapılır?

Et Kavurma Tarifi, et kavurma nasıl hazırlanır?

MALZEMELER

2 Çorba kaşığı margarin

750 gr yağsız kuşbaşı dana eti

2 Adet soğan

1 Adet orta boy havuç

2 Adet domates

15 Adet mantar

Tuz

karabiber

Et Kavurma Hazırlanışı

Derin bir tavada margarini eritin ve içine kuşbaşı eti koyun.

Orta hararetli ateşte, et suyunu salıp ta çekene dek pişirin.

Yemeklik doğranmış soğanları ilave edip, pembeleştirin.

Kazınıp yıkandıltan sonra tavla zarı iriliğinde doğranmış havucu ekleyin ve havuç yumuşayana dek çevirin.

Yıkanıp dilimlenmiş mantarları ilave edin.

Mantarlar suyunu salıp, çektiğinde kabukları soyulduktan sonra küp küp doğranmış domatesleri ekleyin.

Kapağını kapatıp etler ve sebzeler yumuşayana dek pişirin.

Tuzunu ve karabiberini ilave edip servis yapın.