Aşkı ifade Etmenin Birçok Yolu Vardır

Dünyanın en güzel duygularından birisi âşık olmaktır. İnsanları hayvanlardan ayıran en belirgin özelliklerden birisi duygusal olmalarıdır. Bu anlamda...

Dünyanın en güzel duygularından birisi âşık olmaktır. İnsanları hayvanlardan ayıran en belirgin özelliklerden birisi duygusal olmalarıdır. Bu anlamda insanlar birbirlerine âşık olurlar. Âşık olan insanın gözleri mühürlenir. Aşk acıdır. Âşık olan insan yemeden içmeden kesilebilir.

Âşık olmak işin kolay tarafıdır. Tatlı bir bakış, güzel bir tebessüm, derin bir dokunuş aşkı yüreğinizde başlatabilir. Asıl iş âşık olduktan sonra başlıyor. İçinizde yanan yangınları, kopan fırtınaları karşı tarafa nasıl anlatacaksınız. İçinizdeki fırtınaları karşı tarafa anlatabilmeniz için karşı tarafla mutlaka samimi bir ortam yakalamanız gerekir. Bu ortamı sağlamadan gerçekleşen her açılım olumsuz sonuçlanabilir.

Aşkı ifade etmenin birçok yolu vardır. Bazen bir bakış her şeyi anlatabilir. Sevdiğinize sevginizi davranışlarla göstermeniz bence en güzelidir. Sevildiğini, değerli olduğunu hissetmesi gerekir. Karşı tarafın sizi değerli olarak algılaması için mutlaka karşı tarafa değerli olduğunu hissettirmeniz gerekir.

Duygularınızı en sade biçimde dile getirmelisiniz. Bu konular yanlış anlamaya müsait bir yapıda olduğu için mutlaka duygularınızı açık yüreklilikle dile getirmelisiniz. Duygularını dile getiremeyen bir köşede silik bir şekilde yaşayanlar genelde yalnızlığı kendine mesken seçmiş kişilerdir. Bu yalnızane durumdan uzun süre kurtulamazlar.

Aşk güzeldir ve insanı yakar. Yanan insan aşkı anlar. Aşkı anlayan ateşten korkmaz. Çünkü içinde zaten bir ateş barındırıyor demektir