Kadın ve Romantizm Kavramları

Kadınlar romantik erkeklerden hoşlanır. Bu söz dünyanın her noktasında geçerlidir. Romantizm erkeğin içinden gelmelidir.

Kadınlar romantik erkeklerden hoşlanır. Bu söz dünyanın her noktasında geçerlidir. Romantizm erkeğin içinden gelmelidir. Bayanlar yapmacık olan her şeyden nefret eder. Bazı erkeklerin romantizm ruhunda yoktur. Eşini mutlu etmek adına romantiklik oyunu oynamaya çalışan erkekler vardır. Bir erkeğin romantik olup olmadığını bir bayan bir bakışta bilir. Bayanlar bu konuda erkeklerin ruhunu okur. Duygularınızı bir bayandan gizlemeniz imkânsızdır.

Moraliniz bozuk ve kötü bir gün geçirdiniz. Sevdiğinizden bunu gizlemek için mutluluk oyunu oynamaya çalışıyorsanız boşa çaba harcıyorsunuz demektir. Sevdiğiniz bir bakışı ile sizin ruhunuzun derinliklerinde kopan fırtınaları hissedecektir. Bayanlardan her şeyi gizleyebilirsiniz fakat duygularınızı gizleyemezsiniz. Bayanların altıncı hissi kuvvetlidir. Bugün kötü bir şey olacak diyorlarsa o günden mutlaka korkmalısınız. O gün sıkıntılı bir gün geçebilir ve gerçektende can sıkıcı bir olay yaşayabilirsiniz.

Bayanlara karşı romantik olmaya çalışan bazı çapkın erkekler aslında kendilerini kandırdığının farkına ne zaman varacaklar. Bayanları birçok konuda kısa sürede kandırabilirsiniz. Fakat duygu konusunda işiniz çok zordur. Bayanlar son derece duygusal varlıklardır. Sevdiklerinin başına bir iş geldiği zaman yüreğinde bir titreme oluşur ve bunu hissederler.

Bayanları mutlu etmek istiyorsanız romantik olmalısınız. Bunu yaparken de içinizden geldiği gibi doğal davranmalısınız. Güzel bir akşam yemeği ya da müzik eşliğinde verilen hediye ile bayanları romantizmin doruklarına çıkarabilirsiniz