Kız Arkadaşınızı İnanılmaz Derecede Mutlu Etmenin 20 Yolu

Kız Arkadaşınızı İnanılmaz Derecede Mutlu Etmenin 20 Yolu

1. Arkadaşlarının onu kıskanmasını sağlayın.

Her birimiz mükemmel ilişkiler istiyoruz, fakat bunu başarmak için elimizden geleni yapıyor muyuz? Kız arkadaşınıza sevgiyle ve bağlılıkla yaklaşın, her ihtiyacıyla ilgilenin ve bunları özellikle arkadaşları yanındayken yapın. Arkadaşları sizin ne kadar iyi bir sevgili olduğunuzu görünce, onun kalbi de neşe ve gururla dolacaktır. Size daha da sıkı bağlanacaktır.

2. Onu hediyelerle büyüleyin.

Asla kız arkadaşınızın özel günlerini unutmayın ve bunları birer hediyeyle değerlendirin, her ne kadar küçük olursa olsun. Arada sırada, sırf ona olan aşkını göstermek adına yapacağınız küçük sürprizler onu size daha da bağlayacaktır.

3. Arkadaşlarıyla ve ailesiyle iyi geçinin.

Bir kız için, ailesi ve yakın çevresi onun her şeyidir çünkü hayatındaki en can alıcı ve özel anları onlarla paylaşır. Onların düşüncelerine çok önem verir ve tavsiyelerini genelde dinlerler. Eğer arkadaşlarıyla iyi geçinirseniz, onların gözünde değerinizi yükseltirsiniz, bu da dolaylı olarak ilişkinize mutluluk getirir.

4. Kız arkadaşınız sizinleyken onunla ilgilenin.

Onu hayatınızın merkeziymiş gibi gösterin, özellikle de yanınızdayken. Yakın bir arkadaşınız veya bir başka kızla konuşmak için onu boşlamayın. Sevgiliniz yanınızdayken tüm ilginizi ona vermelisiniz.

5. Onun görüşlerine saygı duyun.

İnsanlar olarak, saygı, bizim için birçok şeyden önce geliyor. Eğer değer verdiğimiz biri bize saygı göstermezse, kendimizi çaresiz hissederiz. Bu ilişkilerde de böyledir. Sevgilinizi dinlemeden, anlamadan, fikirlerini yok saymayın, onu sadece bir kız olduğu için hafife almayın. Bir ilişkide, iki taraf da birbirlerini dinlemek ve anlamakla yükümlüdür.

6. Yardımını isteyin.

Artık çocuk değilsiniz, ama yetişkinler de yardıma ihtiyaç duyar. Bu yardımı en yakınınızdakinden istemelisiniz, yani kız arkadaşınızdan. Sevgilinize, zayıf ve yardıma muhtaç yanlarınızı göstermeniz onu size yakınlaştıracaktır çünkü bunları ona belli etmekten korkmadığınızı düşünecektir.

7. Fedakar olun.

Arada sırada, onun istekleri için kendinizinkilerden vazgeçin. O romantik bir şeyler izlemek isterken sizin fikriniz başka yöndeyse, arada sırada onun yolundan gidin. Sadece o istediği için kendi fikirlerinizden vazgeçtiğinizi görünce, sizin için düşünceleri büyük oranda değişecektir. Daha çok sevecek ve daha çok sevildiğini hissedecektir.

8. Sarılın.

Her sarıldığınızda aklınız sekse mi gidiyor? Bu anlaşılabilir bir durum. Ama en az günde bir kez, kız arkadaşınıza sıkıca sarılın. Bu televizyon izlerken ya da yatakta olabilir. Birkaç sıcak kucaklaşma bir kız için iyi bir seks kadar tatmin edicidir.

9. İnsan içindeyken ona karşı sıcak olun.

Etrafta başkaları varken ona kendini özel hissettirin. Bunu yapmak için birbirinizin yüzünü yemenize de gerek yok. Elini tutun, saçlarını okşayın, ne olursa olsun onun ihtiyaçlarını karşılayabileceğinizi gösterin. En önemlisi de, sırf onu güldürmek için aptalca bir şeyler yapmaktan çekinmeyin.

10. Onu güldürün.

Mizahın ilişkilerdeki yeri büyüktür. İkinizin de konuşacağı bir şey olmasa da, birkaç küçük şaka ya da komik yüz ifadesi tüm gününüzün seyrini eğlenceli hale getirebilir.

11. Ona güvende hissettirin.

Eğer sevgilinizi mutlu etmeyi istiyorsanız, bir kadın için en önemli şeyi atlamamalısınız: güvende olma isteği. Eğer siz yanındayken kendini korunuyor hissediyorsa, size her konuda güvenebileceğini düşünüyorsa, içgüdüsel olarak mutlu olacaktır.

12. Onunla ilgilenin.

Onunla dışarı çıktığınızda ona yakın olun ve rahatlığını umursayın. Her zaman kendinizinkilerden önce onun ihtiyaçlarını göz önünde tutun. İlgi odağınıza ondan başka kimseyi koymayın.

13. Konuşun.

Yanlış anlaşılmalar ilişkilerde iletişim eksikliği olduğunda yükselirler. Eğer sevgilinizle temiz ve mutlu bir ilişki istiyorsanız, ona karşı açık olun. Arada sırada birbirinizin hayatı, düşünceleri hakkında fikir alışverişinde bulunun ve sohbet edin. Bunu yaptığınızda önünüzdeki yolu daha açık göreceksiniz.

14. İltifat Edin.

Kadınlar iltifatları sever. Bu onları kendileriyle barışık tutar. Eğer sevgilinizle ilgili bir şeyi beğeniyorsanız bunu ona söyleyin. Fiziğiyle ya da kişiliğiyle ilgili olsun, söyleyin gitsin.

15. Ona Sahip Olduğunuz İçin Şanslı Olduğunuzu Hissettirin.

İlişkinizin her anında onu ilk günkü gibi sevdiğinizi hissettirin. Her zaman onun sizin için ne kadar değerli olduğunu ve ne kadar değerli olacağını bilmesini sağlayın.

16. Centilmen Olun.

Centilmenlik bir erkeği diğerlerinden ayıran en büyük özelliktir. Kız arkadaşınızın yanındayken her zaman centilmen olun ve ona her zaman bir prensesmiş gibi davranın. Bu fiyakalı tarafınızdan her zaman çok hoşlanacaktır.

17. Onu Hayatınızın Bir Parçası Yapın.

Eğer bir kızla ciddi düşünüyorsanız ve onu hayatınızın büyük bir parçası olarak görüyorsanız onu kendi hayatınıza katmaya çalışın. Aile yemekleri olsun arkadaşlarla yaptığınız aktiviteler olsun onu da davet edin. Bu her kadını mutlu eder.

18. Beklemediği Anlarda Onu Arayıp Hoş Şeyler Söyleyin.

Aşk her zaman tahmin edilemez şeyler üzerine kuruludur. En olmadık zamanlarda evinin ya da iş yerinin kapısına gidip onu aşağı çağırıp bir çiçek verin. Onu en tahmin etmeyeceği anda arayıp şu an ellerini ellerinizde hissetmek için neler yapabileceğinizi anlatın.

19. Aşktaki Küçük Şeyler.

Büyük doğum günü sürprizleri ve yıldönümü kutlamaları hiçbir zaman unutulmamalıdır. Fakat romantizmi canlı tutmak için her zaman büyük şeylere ihtiyacınız yoktur. İlişkileri seyrinde tutan büyük olaylar değil küçük sürprizlerdir. Arada sırada yapacağınız küçük romantik şeyler aranızdaki sıcaklığı korumanıza ve onu mutlu etmenize yarar.

20. Aşktaki Küçük Şeyler.

Kız arkadaşınıza hiç söz verdiğiniz oluyor mu? Bu sözleri her zaman tutmaya özen gösterin. İlişki uzmanı olmaya gerek yok: Hiçbir şey bir kadına erkeğinin sözünün eri olduğu gerçeğinden daha fazla mutluluk vermez.

Bazen, küçük romantik jestler en büyük mutlulukları yaratır. Bu 20 öneriyi sevgilinizi mutlu etmek için kullanın. Böylece ne kadar şanslı olduğunu anlayacaktır.